

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя съвсем лесно и е много вкусна
Гергьовден бележи началото на пролетта
Днес е Сирни заговезни
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Бързо решение за гладници
Вижте каква е тайната
Хем няма да изхвърлите сухия хляб, хем ще имате вечеря за нула време
Експерт разкри нетрадиционния си начин за варене, с който жълтъкът няма да стане зелен